QUÈ ÉS LA COMPETICIÓ “MATCHGOLF CUP” ?

[vc_empty_space height=»35″]

La “Matchgolf Cup” és una nova competició dinàmica, emocionant i innovadora creada única i exclusivament per “Matchgolf” que serà un referent dins les competicions actuals amateurs de Golf.
Aquesta competició constarà de 2 categories, Hcp inferior (fins a 13.9) i hcp Superior (a partir de 14).
La “Matchgolf Cup” consta d’un total de 30 tornejos, dels quals 19 seran “Regular”, 8 seran “Major” i 3 “Final”.
Els tornejos “Regular” i “Major” serviran per acumular el màxim número de punts possibles i classificar-se automàticament per la final de la “Matchgolf Cup” que per donar la màxima emoció constarà de 3 proves anomenades «Final».
Per la final,  al igual que la FedexCup, tots els classificats tindran un restabliment de punts (veure reglament “Matchgolf Cup”) que permetrà la màxima emoció per ser el guanyador absolut doncs els 5 primers classificats depenen única i exclusivament d’ells per quedar campions tot i que matemàticament qualsevol dels jugadors classificats en cada categoria  pot ser el campió de la “Matchgolf Cup”.

La final de la Matchgolf cup es realitza en 3 tornejos durant el mes de Novembre on en les 2 primeres proves Finals es pot descartar el pitjor resultat per tal d’arribar a la última prova Final. (és obligatori jugar 2 de les 3 proves Finals sent la última la que otorgarà el campió).

Addicionalment a aquesta emocionant competició, la organització de Matchgolf hem volgut premiar al guanyador de cada Torneig “regular” o “Major” que es disputi en la “Matchgolf Cup” on cada guanyador de cada Torneig jugarà invitat gratuïtament la final anomenada “Final de Campions” que es disputarà en un sol dia (veure apartat «calendari»).