Grup Gres

Empresa de reformes a Sabadell

Som una empresa especialitzada en reformes de cuines, banys i reformes integrals de l’habitatge des de 1985. Ens fem càrrec de tot: paletes, lampistes, fusters, pintors, etc. Tenim tot tipus de materials de diverses qualitats per adaptar-nos a tots els preus del mercat i al teu pressupost per reformar l’habitatge. Reformem la teva llar tal com vulguis.

La nostra empresa ofereix treballs de reformes a Sabadell i altres localitats.

Reformem pisos, cases, banys i cuines. Ens adaptem al seu pressupost escollint materials de la qualitat adequada a les seves possibilitats. Detallem minuciosament tots els treballs en concepte de mà d’obra i tots els materials que van inclosos en els nostres pressupostos, amb l’objectiu final d’una transparència total de cara al client.

És per aquest motiu que Grupgres es compromet a igualar econòmicament qualsevol pressupost, prèvia aportació documental del mateix per part del client, sempre que el pressupost aportat pel client, detalli també tots els treballs en concepte de mà d’obra i els materials detallats siguin de les mateixes qualitats i característiques del pressupost presentat per Grupgres al nostre client.

937 234 618
 www.grupgres.cat