Nosaltres

Som una empresa organitzadora d'events esportius que hem creat la marca comercial "Matchgolf". Ens sentim molt orgullosos de poder oferir a tots els afeccionats de Golf la organització de tornejos de Golf i els nostres propis circuits així com esdeveniments privats per empreses. Som uns amants d'aquest esport, jugadors i ara organitzadors i la nostre màxima il·lusió és que als nostres tornejos et sentis com a casa, gaudeixis al màxim d'aquest esport i volem que el teu esforç tingui la seva recompensa.
Apostem per la màxima transparència, aprofitant totes les noves tecnologies podràs saber en tot moment els teus resultats, premis , classificacions i tot allò que necessitis ho tindràs al teu abast.
El golf ha de ser un esport divertit, accessible i econòmic i que serveixi per fomentar l’amistat així com la sana competitivitat que ens permet a tots la millora continuada del nostre nivell.
Com a jugadors hem gaudit molt d'aquest esport i ara just el que volem és gaudir-ho com a organitzadors d'events esportius relacionats amb el golf. Creiem que podem oferir un tracte personalitzat a cada membre d'aquest portal i creiem sincerament que et sentiràs com a casa i passaràs a ser un “Matchgolfer” més del nostre club.
Hem creat el “Club Matchgolf” perquè apart dels tornejos periòdics de golf durant tot l’any també volem fer escapades de golf, viatges, sessions de fitting, prova de material i moltes més activitats relacionades amb el Golf.
Benvingut a MatchGolf, benvingut al teu club de Golf.

Professionals European Tour

Filosofia de matchgolf

Joc ràpid : Avituallament al forat 1 sense parades entre forats.
Joc net : vetllem pel compliment estricte de les normes.

Juga

Juga a un bon ritme i sense parades entre el forat 1 i el 18

Paga

Paga a un preu just pel teu green fee

Guanya

Gaudeix dels premis de cada prova i de la temporada